DK / EN

Karriere

Efter at være udsprunget fra et familieejet firma, vægter vi værdier som forpligtelse, en taknemmelig tilgang og flade hierarkier samt taknemmelighed, kontinuitet og retfærdighed. Samtidig tilbyder vi et sofistikeret aktivitetsområde med høj grad af fleksibilitet inden for vores paneuropæiske virksomhedsnetværk. Vi lægger stor vægt på karakter og på de mennesker, der påtager sig ansvar.

Vi ...

OQEMA - en familieejet virksomhed i næsten 100 år - opretholder mangeårige relationer med kunder, medarbejdere og leverandører og repræsenterer kvalitet, sikkerhed og udvikling på det europæiske marked.

OQEMA er et tysk firma, der er aktiv i 18 lande rundt omkring i Europa. Vores medarbejdere arbejder dagligt sammen med mennesker fra næsten alle europæiske lande. De har også ret til at arbejde et andet sted, hvis det ønskes.

For at sikre, at vores medarbejdere arbejder med selvtillid, lægger OQEMA stor vægt på teknisk ekspertise og på egnetheden af nye kolleger i de allerede etablerede teams. Dette er også grunden til, at vi har så mange trofaste og loyale medarbejdere. Vi støtter også vores arbejdsstyrke i dens udvikling og støtter deres karriere. Vi er en af de virksomheder, der ikke behøver at blive forladt, for at fremme en karriere.

Fleksible arbejdstidsmodeller gør det muligt for OQEMA-medarbejdere at forme deres arbejdstid i henhold til specifikke opgaver og deres personlige situation. Dette forbedrer effektiviteten i et arbejdsklima, der er organiseret på en stadig mere projektrelateret måde og muliggør også kompatibilitet mellem familie og erhverv. Arbejdsformer som hjemmekontor gør det muligt at tilpasse arbejdstiderne efter egne behov.

Vores medarbejdere er vores største potentiale. Af denne grund støtter vi specifikt individuelt ansvar og initiativ og skærper også bevidstheden om kvalitet og sikkerhed. Vi kan og ønsker at bruge vores medarbejderes styrker. På den anden side tolererer vi bevidst svagheder. Det kan måske være noget gammeldags at sige dette, og det kan også misforstås. Hvad sigter vi efter i dette? At være opmærksom på, at du ikke vinder hver dag. Vi ønsker at skabe et grundlag for kontinuerlig trivsel og 'krævende med en fornemmelse af, hvad der er passende'. OQEMA sætter sine medarbejdere i stand til at tænke og tale frit, både indbyrdes og med deres vejledere. Ubehagelige situationer kan diskuteres, og modsætninger kan og bør accepteres i denne henseende.

På den ene side forsøger vi at opretholde styrkerne i en mellemstor virksomhed, og på den anden side målretter vi mod et internationalt niveau af ekspertise og fortsætter med at udvikle os på tværs af det europæiske marked.

Susanna Mollie Sommerrye

Økonomichef

T +45 56638600
susanna.sommerrye( at )oqema.com